Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Σκυδραϊκό Καρναβάλι και πάλι

«Με κέφι και τρέλα στο Καρναβάλι της Σκύδρας έλα».

Όπως έχει προαναγγελθεί εδώ και καιρό, ο Δήμος Σκύδρας, σε συνεργασία με Συλλόγους, Σχολεία, Επιτηδευματίες και Καλλιτεχνικούς Δημιουργούς, αναβιώνει το λαϊκό παραδοσιακό Καρναβάλι της Σκύδρας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Έναρξη την Τσικνοπέμπτη 3 Μαρτίου 2016 κι ώρα 17:00΄ με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια στους δρόμους της πόλης.Την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016 κι ώρα 17:00΄θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη παρέλαση των Καρναβαλιστών στο κέντρο της πόλης και θ΄ακολουθήσει το κάψιμο του Καρνάβαλου στην πλατεία Δημοκρατίας ( στο Δημαρχείο απέναντι).

Επίσης, την Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016 κι ώρα 12:00΄θα γιορταστούν τα Κούλουμα με ζωντανή μουσική και παραδοσιακά εδέσματα στην Πλατεία Δημοκρατίας στη Σκύδρα, ενώ σχετικές γιορτές θα πραγματοποιηθούν σ΄όλες τις Τοπικές Κοινότητες.

Ο Δήμος Σκύδρας απευθύνει σ΄όλους ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής για χαρά, διασκέδαση και καλή παρέα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *