Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Πραγματοποίηση αθλητικής εκδήλωσης για την αντισφαίριση στη Σκύδρα

Μεγάλος αριθμός παιδιών κι ενηλίκων ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και συμμετείχε στην αθλητική εκδήλωση τένις δρόμου με τον τίτλο «Γνώρισε και παίξε» που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Σκύδρας μπροστά από την Πλατεία Ελευθερίας, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, από τις 10:00΄έως τις 13:00΄.

Η εκδήλωση πέτυχε το στόχο της που ήταν ν΄αναδείξει το άθλημα της αντισφαίρισης ώστε να το γνωρίσουν, να εξασκηθούν και να το εντάξουν στις γυμναστικές – ψυχαγωγικές τους δραστηριότητες πολλοί περισσότεροι συμπολίτες μας.

Ο Δήμος Σκύδρας ευχαριστεί ολόκαρδα την συνδιοργανώτρια Γ΄ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Κ.Δ. Μακεδονίας, τους Συλλόγους του Δήμου που δραστηριοποιούνται στο εν λόγω άθλημα, δηλαδή, το Σύλλογο Αντισφαίρισης Σκύδρας και τον Όμιλο Αντισφαίρισης Σκύδρας, όλους τους αφανείς συντελεστές και φυσικά όλους τους συμμετέχοντες, θεατές κι επισκέπτες που καθένας με τον τρόπο του συνέβαλλαν στην ολοκλήρωση του συγκεκριμένου ευχάριστου κι επιτυχημένου αθλητικού γεγονότος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *