Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: "Ο Αρης Παλαιφύτου θα επιστρέψει στις υψηλές κατηγορίες"

Στον αγωνα της Κυριακης οπου η ομαδα του Αρη Παλαιφυτου αντιμετωπισε τον Μ.Αλ.Αρσενιου παραβρεθηκε και ο μεγαλοχορηγος της ομαδος Γιαννης Κουρκουτιδης επιχειρηματιας που διαμενει στην Γερμανια με καταγωγη απο το Παλαιφυτο. 
Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας"


Χαρακτηρηστικα μας ειπε'' Το Παλαιφυτο ειναι το χωριο μου και ποναω την ομαδα μου ετσι αποφασισα να βοηθησω με οποιο τροπο μπορω ωστε η ομαδα να γνωρισει και παλι τις δοξες του παρελθοντος και να αγωνιζεται τουλαχιστον στην μεγαλυτερη κατηγορια του Νομου, Δεν βλεπω ομως να υπαρχει η καταλληλη συμπαρασταση απο τον φιλαθλο κοσμο. Γι αυτο καλω τον κοσμο που αγαπαει την ομαδα να βοηθησει με την παρουσια του στο γηπεδο για την εμψυχωση των παικτων και την επιτευξη των στοχων της ομαδος''
επιμέλεια: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *