Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Γ. Καρασμάνης: Είναι αδιανόητο χώρος ακατάληλος για τη σφαγή ζώων να φιλοξενεί ανθρώπους!

Για άλλη μια φορά έξω από τα δόντια τα είπε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός Γιώργος Καρασμάνης που εξέδωσε ανακοίνωση για τον νέο χώρο των παλαιών σφαγείων έξω από τα Γιαννιτσά που επιλέχτηκε για να στεγαστεί το κέντρο φιλοξενίας μεταναστών. Μάλιστα ο έμπειρος πολιτικός τονίζει ότι στην μεθόριο υπάρχουν κατάλληλοι χώροι ξενοδοχειακού τύπου που μπορεί να φιλοξενήσει άμεσα 5.000 ανθρώπους. Δείτε την ανακοίνωση παρακάτω:

Δήλωση του Γιώργου Καρασμάνη για το Κέντρο Φιλοξενίας στα Σφαγεία
Θεωρώ επιεικώς αδιανόητο, να επιλέγεται για την φιλοξενία ανθρώπων χώρος σφαγείων ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια έχει χαρακτηριστεί ακατάλληλος ακόμη και για τη σφαγή ζώων.
Έχω τονίσει στην ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι χώροι κατάλληλοι, στην Πέλλα. Τουναντίον, όπως υπέδειξα, υπάρχουν κατάλληλοι χώροι στη μεθόριο, εγγύτατα των συνόρων και με πρόσβαση προς αυτά. Μάλιστα ένας εξ αυτών είναι ξενοδοχειακού τύπου και μπορεί να φιλοξενήσει άμεσα πέντε χιλιάδες πρόσφυγες.
Είναι εξοργιστικό, αυτοί οι χώροι να μην χρησιμοποιούνται επειδή, υψηλόβαθμα στελέχη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σ’ αυτές τις περιοχές, ασκούν πιέσεις για να εξυπηρετήσουν μικροκομματικές σκοπιμότητες. Και να προτιμούν να στοιβάξουν ανθρώπινες ψυχές σε χώρους ακατάλληλους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *