Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Διαμαρτυρία Δόξας Μυλοτόπου

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ

Χωρις να θελουμε σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση να μειωσουμε το εργο των ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ του Ν.Πελλας,αλλα και της επιτροπης Διαιτησιας και της Ενωσης Ποδοσφαιρικων Σωματειων.
Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας"



Θα θελαμε να αναφερθουμε σε ενα μεμονομενο περιστατικο (διαιτητη) που ονομαζεται Σιδηροπουλος, πως δε θα θελαμε να τον ξαναδουμε στα ματια μας αφου για τριτο συνεχομενο παιχνιδι σε διαστημα 2 ετων μας εχει αγανακτησει και χωρις να υπαρχει λογος ψαχνει παντα αφορμες να γινει το επικεντρο του αγωνα, θεωρουμε πως εχει καβαλησει το καλαμι ή εχει ψυχολογικα προβληματα, ειναι εριστικος... και προκαλει πρωτος τους ποδοσφαιριστες να ασχοληθουν μαζι του με σκοπο να τους κοκκινιζει.. χωρις να τον ακουμπανε λεει πως τον χτυπουν,και κολλαει επιδεικτικα τα μουτρα του στους ποδοσφαιριστες.

Στο χθεσινο αγωνα μας αφου δεν εδωσε επιθετικο φαουλ στο τερματοφυλακα μας..τον ειρωνευοταν λεγοντας του <τετοια εξοδο,ουτε ο καπινο δε κανει> κ οταν αρχισαν να του ζηταν το λογο οι ποδοσφαιριστες αρχισε να μοιραζει κιτρινες και κοκκινες, σε ποδοσφαιριστη μαλιστα που προσπαθουσε να ΗΡΕΜΗΣΕΙ τα πραγματα,μετα τη κοκκινη απαντουσε κιολας και του ελεγε κουνοντας το δαχτυλο ...οτι γουσταρεις,οποτε θες και οπου θες... 

Ελεος και ντροπη

Δε συναντησαμε ποτε τετοιες συμπεριφορες απο κανενα Διαιτητη,ξερουμε πως χρονια εχει τετοιες εριστικες συμπεριφορες ο συγκεκριμενος... το λαθος ειναι δικο μας που πιστευαμε πως εχει διορθωθει και δε ζητησαμε την αντικατασταση του!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ Π.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *