Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Δήλωση συμμετοχής ομάδων στο 9ο Αντικαπνιστικό Τουρνουά Μπάσκετ 2016

Το ΚΠ «ΟΡΑΜΑ» με την υποστήριξη του Δήμου Έδεσσας και την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας συνδιοργανώνει το 9ο Αντικαπνιστικό Τουρνουά Μπάσκετ 2016.

Όσες ομάδες ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 22 Απριλίου 2016 στο Κέντρο Πρόληψης «‘Όραμα».

‘Οσοι ενδιαφέρονται να γίνουν χορηγοί στο τουρνουά μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή. Το ποσό της χορηγίας είναι 20 ευρώ. Οι χορηγοί θα έχουν την δυνατότητα προβολής του λογοτύπου τους στα μπάνερ, τις αφίσες και στα δελτία τύπου που θα δημοσιεύονται στα Μ.Μ.Ε.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να στείλετε είτε μέσω email στο kp-orama@otenet.gr ή τηλεφωνικά στο 2381051174. Υπεύθυνη της δράσης είναι η κα Τερζή Φωτεινή.

Ο επιστημονικά υπεύθυνος

Λάζαρος Σιάντσης

Κλινικός Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *