Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας: Έναρξη κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου Αριδαίας

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ:

Είναι μεγάλη η χαρά και η ικανοποίησή μου που σήμερα ξεκίνησε η κατασκευή του μεγαλύτερου έργου της περιοχής, του αποχετευτικού δικτύου, σε σχέση με την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας, την υλοποίηση του οποίου αναλαμβάνει η ΔΕΥΑ ως κύριος του έργου.

Παράλληλα, είναι πολύ μεγάλη η ευθύνη, ώστε όλα να γίνουν όπως πρέπει. Η Δημοτική μας Αρχή είναι έτοιμη να εργαστεί για να πάνε όλα καλά. Σκοπός μας είναι να υλοποιήσουμε το έργο, ώστε να μπορεί να είναι λειτουργικό για τον πολίτη και τα χρήματα που θα επενδυθούν να πιάσουν τόπο. Αυτό φυσικά μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη συνεργασία όλων των φορέων.

Γι’ αυτό το λόγο, ζητούμε την κατανόηση των συμπολιτών μας για την τυχόν αναστάτωση που θα προκληθεί στην πόλη μας κατά τη διάρκεια της κατασκευής του έργου, με την δέσμευση ότι το αποτέλεσμα θα τους αποζημιώσει.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *