Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Εθελοντές Αλμωπίας για τους πρόσφυγες

Επόμενη αποστολή μας την Τετάρτη - Ψάχνουμε αποθήκη στην Αριδαία Την Τετάρτη 6 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη αποστολή μας για την Ειδομένη.



Για την αποστολή της Τετάρτης συλλέγουμε:

Αυγά βραστά σφιχτά

Μικρά νερά

Ψωμί

Γάλατα βρεφικά

Eίδη υγιεινής (χαρτιά υγείας, μωρομάντηλα, πάμπερς No 1-6, σαπούνια, σαμπουάν, απορρυπαντικά για τα ρούχα)

Λεκάνες πλαστικές

Παιδικά παιχνίδια (αρκουδάκια, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους κ.ά)

Αυτήν την περίοδο δεν συλλέγουμε ρούχα.


 
 
Ήδη αυτήν την εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν δύο αποστολές προς την Ειδομένη. Η πρώτη αποστολή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Μαρτίου, όπου εθελοντές μοίρασαν στους πρόσφυγες περισσότερες από 500 μερίδες φαγητού, 1.000 σακούλες με τρόφιμα και παιδικά παιχνίδια. Οι εικόνες που αντικρίσαμε ήταν πολύ συγκινητικές ειδικά με τα παιδιά που χαιρόντουσαν πάρα πολύ όταν τους δίναμε ένα μπλοκ ζωγραφικής ή ένα αρκουδάκι. Η δεύτερη έκτακτη αποστολή έγινε σήμερα Κυριακή, όπου μοιράστηκαν στους πρόσφυγες ρούχα και παπούτσια.

Όποιος θέλει να προσφέρει τρόφιμα ή είδη πρώτης ανάγκης ή να συμμετέχει ως εθελοντής στην προσπάθεια μας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στα τηλέφωνα: 6975743561 και 6949982238. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη να βρεθούν και άλλοι εθελοντές, για να μπορεί να υπάρχει εναλλαγή προσώπων στις αρμοδιότητες και στις αποστολές και επιμερισμός του φορτίου, καθώς όλοι έχουμε οικογένειες και επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε επίσης ότι από εδώ και στο εξής τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης δεν θα συλλέγονται στην μέχρι σήμερα αποθήκη μας. Για αυτό το λόγο υπάρχει ανάγκη να βρεθεί ένας νέος χώρος στην Αριδαία, ο οποίος θα λειτουργεί ως την αποθήκη μας. Όποιος διαθέτει κενό ισόγειο κατάστημα στην Αριδαία και θέλει να συνδράμει στην προσπάθεια μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Οι ανάγκες των προσφύγων είναι μεγάλες, όπως και η δική σας ανταπόκριση, η οποία μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κα. Βαρβάρα Μπόσνα, για την ευγενική παραχώρηση του χώρου της.

Συνεχίζουμε με αγάπη και αλληλεγγύη για έναν καλύτερο κόσμο.

Εθελοντές Αλμωπίας για τους πρόσφυγες

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *