Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Και επίσημα πανάξιος πρωταθλητής ο Αλμωπός Αριδαίας [ΕΙΚΟΝΕΣ]

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ-ΑΛΜΩΠΟΣ 1-2

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ


Με τον καλυτερο τροπο εκλεισε την χρονια ο επισημα πλεον πρωταθλητης Αλμωπος Αριδαιας κερδιζοντας σε ρυθλους προπονησης την αξιομαχη ομαδα του Εδεσσαικου σε ενα καταμεστο γηπεδο αφου η κερκιδα στο Δημοτικο Σταδιο Εδεσσας Φορης Γεντσης ηταν ασφυκτικα γεματη παρολο που το παιχνιδι ηταν βαθμολογικα αδιαφορο.

Η ταξιαρχια του Γιωργου Τυριακιδη χωρις να βαλει στο φουλ τις μηχανες προηγηθηκε πολυ νωρις μολις στο 7' με τερμα του εμπειρου Νικου Παπαδοπουλου. Στο 12' ο Κωστας Καπουσουζης εχασε μοναδικο τετ α τετ που απεκρουσε ο Γιωργος Κατρατσεας.Στην επαναληψη οι γηπεδουχοι ανεβαζοντας τους επιθετικους ρυθμους ισοφαριζουν στο 48' με τερμα του Χωραφα. Το τελικο 1-2 εγραψε ο Κωστας Καπουσουζης στο 80'. Η τριπλετα της διαιτησιας ηταν των Φωτια, Μιχαλογλου, Αρεστη.

Μετα το τελος του αγωνα οι παικτες του Αλμωπου καταχειροκροτηθηκαν για την κατακτηση του πρωταθληματος.

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ(Ασλανιδης Βασιλης) Κατρατσεας Παπουλιδης Τζουρτζος Παπαηλια Πουπης Μπαμπαλης Χοντζιας Χωραφας Βλαδοβιτης(81' Παλανης) Παλημανης Μεταξας. 

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ(Τυριακιδης Γιωργος) Χρηστου Ελευθεριαδης Κιοσκεριδης Ζαρογιαννης Μουρατιδης Καμπανης Καπουσουζης Ελευθεριαδης Γ. Καραγιαννης(55' Καραδημος) Προβατιδης (55' Κοβατσης) Παπαδοπουλος 75' (Μπογδανης)




Σε λίγο το βίντεο του ialmopia με τα γκολ του αγώνα



Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας"



Δηλώσεις Προέδρου Αλμωπού Αριδαίας Κώστα Γάτσου








Πολυ χαρουμενος και δικαιολογημενα ηταν ο προεδρος της ομαδος του Αλμωπου Αριδαιας ο επιχειρηματιας Κωστας Γατσος που μετα το παιχνιδι μας δηλωσε'' Ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο την συνεργασια με τους ανθρωπους που ειμαστε στην Διοικηση αλλα και απο τους παικτες και τον προπονητη μας γιατι το οικογενειακο κλιμα που ξεκινησε απο την αρχη του πρωταθληματος συνεχιστηκε ως το τελος. Εχοντας ολη την χρονια ολοι το χαμογελο αλλα και την πολυ καλη και σοβαρη δουλεια στο γηπεδο. Ο πρωτος στοχος επετευχθη που ηταν το πρωταθλημα απο δω και περα κοιταζουμε τα μπαραζ. Προσωπικα πιστευω οτι θα εχουμε κι εκει τυχη ,χωρις να γνωριζω παικτικα τις αλλες ομαδες αλλα εχω πολυ μεγαλη πιστη και εμπιστοσυνη στην δικη μας ομαδα.''



Δηλώσεις Κώστα Σταυρόπουλου - Μεγαλομετόχου Εδεσσαϊκού







Τον κυριακατικο τελευταιο αγωνα της χρονιας για το πρωταθλημα της Α1 κατηγοριας παρακολουθησε και ο μεγαλομετοχος της ομαδος του Εδεσσαικου Κωστας Σταυροπουλος γνωστος ως Αμερικανος που μας ειπε'' Η ομαδα του Εδεσσαικου ηταν η καλυτερη των τελευταιων χρονων ειμαι πολυ ευχαριστημενος κι ας μην πετυχε η ομαδα τους αρχικους της στοχους. Εγω θα συνεχισω να ειμαι κοντα στην ομαδα και την επομενη χρονια τα σχεδια της οποιας θα ξεκινησουν αμεσα.''



Σε λίγο το βίντεο του ialmopia με τα γκολ του αγώνα



Επιμέλεια: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ


Δείτε πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ:





















Επιμέλεια: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *