Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Δικαίωση Μ. Αλ. Δροσερού - Της Χαρας Ματεντζογλου

ΔΙΚΑΙΩΣΗ

Γιατι εμεις δεν γραφουμε ανακριβειες και ψεμματα.Και οι πληροφοριες και τα γραφομενα μας ειναι εγγυηση.Και επειδη ακουσα πολλα για το προσωπικο μου αρθρο πριν λιγο καιρο που ''ξεσκεπαζε'' στην ουσια την γκαφα που εκανε η πειθαρχικη Επιτροπη της ΕΠΣ Πελλας και μαλιστα πολλα αρνητικα σχολια γραφτηκαν κυριως για το προσωπο μου γι αυτο ηρθε επιτελους η ωρα της Δικαιωσης. Για οσους δεν γνωριζουν το περιστατικο το οποιο εγινε στον αγωνα ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ-Π.ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ κατα τον οποιο τιμωρηθηκε παικτης με 2 κιτρινες καρτες και δεν τιμωρηθηκε οπως επρεπε απο την Πειθαρχικη Επιτροπη της ΕΠΣ Πελλας και ο συγκεκριμενος παικτης αγωνιστηκε στον επομενο αγωνα με την ομαδα του Μ.Αλ.Δροσερου παρανομα.Κατι το οποιο δεν περασε απαρατηρητο απο τους ανθρωπους του Δροσερου. Το θεμα περασε ''στα ψιλα''γραμματα απο την Πειθαρχικη Επιτροπη του Νομου μας οπως και πολλα τετοια θεματα αφου ειναι πλεον συνηθισμενο φαινομενο.Ο επισημος χορηγος και στυλοβατης της ομαδος του Δροσερου ο χειρουργος ορθοπεδικος και προσφατα νεος προεδρος της ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ Λεωνιδας Μαλιουφας δεν το αφησε ετσι το θεμα ..υπεβαλλε ενσταση στην ΕΠΟ και οπως ηταν αναμενομενο ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ. Ετσι η ομαδα της ΔΟΞΑΣ Π.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ τιμωρηθηκε με αφαιρεση 6 βαθμων οπως επρεπε..

Αυτη η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ερχεται να κλεισει τα στοματα πολλων ανθρωπων που καταφερθηκαν προσωπικα εναντιον μου γαι την δημοσιοποιηση του θεματος.Η αληθεια παντα δικαιωνει τους σωστους ανθρωπους. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ 
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *