Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Γιάννης Σηφάκης: "Να δηλώσουν οι αγρότες τις ζημιές από βροχοπτώσεις στα κεράσια"

Έτοιμη τροπολογία που θα αντιμετωπίζει τις μετακινήσεις των εκτιμητών του ΕΛΓΑ Μετά από επικοινωνία του βουλευτή με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ και την Προϊσταμένη του Περιφερειακού καταστήματος Βέροιας του Οργανισμού όσον αφορά τις σημαντικές ζημιές από βροχοπτώσεις στα κεράσια σε διάφορες περιοχές της Πέλλας αποφασίστηκε να δηλώσουν άμεσα και κανονικά τις ζημιές οι αγρότες ( αναγνωρίζεται η ζημιά).

Οι εκτιμήσεις από τους επόπτες θα γίνουν αργότερα μετά την ψήφιση σε επόμενο νόμο τροπολογίας που έχει ετοιμαστεί που θα εξασφαλίζει την απρόσκοπτη μετάβαση εποπτών και εκτιμητών του ΕΛΓΑ για τον έλεγχο των ζημιών. Ως εκ τούτου καλούνται οι αγρότες να δηλώσουν έγκαιρα την ζημιά τους, όσα κεράσια δεν μαζευτούν να μείνουν πάνω στα δέντρα ή από κάτω.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *