Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Νένα Χρονοπούλου: "Ξανά στην Αριδαία για την παρουσίαση του βιβλίου μου"

Στο πολύ κοντινό διάστημα του ενός μηνός θα βρεθώ πάλι μαζί με αγαπημένους φίλους, στην Αριδαία Πελλας και συγκεκριμένα στα μαγευτικά Λουτρά Πόζαρ, για να παρουσιάσω το βιβλίο μου, μαζί με τον αγαπημένο μας οικογενειακό θεραπευτή Dr Dimitri Kimoglou.

Η παρουσίαση θα γίνει στο γευστικότερο μαγαζί του Λουτρακίου που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα Λουτρά Πόζαρ, και το έχουν δύο καλοί μας φίλοι, ο Αποστόλης και η Ελευθερία Γογουσοπούλου.

Το ζαχαροπλαστείο τους, που αληθινά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα υπόλοιπα ζαχαροπλαστεία της Ελλάδας, λέγεται ΖΙΛΗ tre’ jolie, και πραγματικά είναι μοναδικό γιατί οι γεύσεις που βγάζουν τα μαγικά χέρια του Απόστολου είναι αξεπέραστες και αθεράπευτα εθιστικές! 



ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΖΙΛΗ tre’ jolie ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

Αποφασίσαμε λοιπόν από κοινού να ενώσουμε τις «γεύσεις» μας έτσι ώστε να νιώσει ο κόσμος της Αριδαίας εκτός από τις γλυκές γεύσεις του Απόστολου και της Ελευθερίας, και λίγη από τη γεύση της «αλήθειας» που όλοι μας πρέπει να γνωρίζουμε.

Ομιλητής στην παρουσίαση μαζί μου θα είναι ποιος άλλος; Ο Dr Δημήτρης Κίμογλου.

Δε χρειάζεται πια να περιγράψω τι είναι ο Dr Κίμογλου για εμάς. Αλλά επειδή πρέπει να λέμε αλήθειες, θα σας πω τη μεγαλύτερη γι’ αυτόν: ο Κίμογλου, μπόρεσε και κατέκτησε τις καρδιές μας, όχι μόνο για τις σπάνιες ικανότητές του, αλλά για κάτι περισσότερο. Για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.

Για το ότι δεν εξετάζει το ποιος είσαι και το πόσα χρήματα βγάζεις, αλλά το πως είσαι, τι σου συμβαίνει και το πόσο εκείνος με τη μέθοδό του Kimoglou 7, μπορεί να σε βοηθήσει! Ξέρω σας φαίνεται απίστευτο αλλά αυτό κάνει.

Έτσι λοιπόν στις 13 Ιουνίου του 2016, στο Λουτράκι Αριδαίας, ο Δημήτρης Κίμογλου μαζί μου θα αναπτύξει όλες τις «ψυχολογικές αιτίες» που οδηγούν τους ανθρώπους στην «ερωτική αναπηρία» που περιγράφεται με σατυρικό τρόπο μέσα στις ιστορίες του βιβλίου μου.

Περιμένουμε όλους κοντά μας, για να δοκιμάσετε από την «πικρή αλήθεια» και την ίαση της, έως το μοναδικά νόστιμο και τεράστιο «profiteroles» του Αποστόλη και της Ελευθερίας!



Νένα Χρονοπούλου – Μητροπούλου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *