Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το 'The Land Of The Sheep' festival

Το δέκατο "The Land Of The Sheep" είναι γεγονός.

22 και 23 Ιουλίου το φεστιβάλ επιστρέφει γιορτάζοντας δέκα χρόνια. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα δούμε μπάντες από όλη την Ελλάδα και όλα τα είδη μουσικής. Κρύα μπύρα, ζεστά σουβλάκια, Free Camping, φιλική διάθεση , ομαδικό πνεύμα και ελεύθερη είσοδο θα συνθέσουν το μεγαλύτερο rock πάρτυ του καλοκαιριού.

Το "The Land Of The Sheep" στηρίζεται στη ανιδιοτελή και εθελοντική συμμετοχή των μουσικών και αυτών που την αγαπάνε. Δεν διοργανώνεται από κανένα "σύλλογο" ούτε κάτω από την "αιγίδα" κανενός δήμου - νομαρχίας - εταιρείας κτλ. Όροι συμμετοχής και ψιλά γράμματα δεν υπάρχουν, οι πόρτες είναι ανοιχτές για όλους. Ένα mail για να δηλώσετε συμμετοχή αρκεί.

Επικοινωνία: info@outdoorband.gr

Link από προηγούμενες χρονιές:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *