Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Δήμος Αλμωπίας: Συντήρηση κι επισκευή της στέγης του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Επίσκεψη στο 1ο Γυμνάσιο Αριδαίας πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Δημήτρης Βέσκος. Εκεί τους υποδέχτηκαν η Διευθύντρια του σχολείου κ. Ασημίνα Μπέη μαζί με άλλους εκπαιδευτικούς.

Ο σκοπός της επίσκεψης ήταν ιδιαίτερα σημαντικός, καθώς είχε να κάνει με ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η σχολική κοινότητα. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε ότι η Δημοτική Αρχή προτίθεται να προχωρήσει άμεσα στην συντήρηση και επισκευή μεγάλου τμήματος της στέγης, η οποία βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση λόγω παλαιότητας με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά ζητήματα στις αίθουσες των σχολείων.

Πρόκειται για ένα αίτημα πολλών χρόνων, η επίλυση του οποίου θα κοστίσει 55.735 ευρώ, χρήματα που προέρχονται από την ΣΑΤΑ Σχολικών. 



Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος κατά την συνάντηση που είχε με την Διευθύντρια του σχολείου, συνεχάρη αρχικά τον συνεργάτη του κ. Δημήτρη Βέσκο ο οποίος συμβάλει σημαντικά με τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει, ενώ στη συνέχεια σημείωσε ότι και ως Διευθυντής είχε επισημάνει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Παράλληλα, ευχαρίστησε την Διευθύντρια για την άψογη συνεργασία και τόνισε ότι ο Δήμος Αλμωπίας παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας καταβάλει μεγάλες προσπάθειες χάρη στις οποίες καταφέρνει να δίνει ουσιαστικές λύσεις.

Η Διευθύντρια κ. Ασημίνα Μπέη από την πλευρά της, δήλωσε ότι έχει αναπτυχθεί μία πολύ εποικοδομητική συνεργασία, η οποία αποφέρει σημαντικά αποτελέσματα για το σχολείο τόσο με την παραπάνω σημαντική παρέμβαση, όσο και με άλλες παρεμβάσεις μικρότερου κόστους που υλοποιούνται κατά καιρούς στο σχολείο.







ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *