Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

EURO 2016: Με φόρα από την πρεμιέρα η Ιταλία - Μεγάλα φαβορί Κροάτες και Ισπανοί

Οι Ιταλοί που εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα βρίσκουν μπροστά τους τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και τους Σουηδούς. Για το ζευγάρωμα στις νίκες τους οι Κροάτες και οι Ισπανοί.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας, μέσα από τις αναγγελίες των αγώνων.

Επιμέλεια: ialmopia.gr Team

16:00
Stadium de Toulouse - Toulouse
ΙΤΑΛΙΑ - ΣΟΥΗΔΙΑ

Μετά το πολύ θετικό ξεκίνημα απέναντι στους Βέλγους, το συγκρότημα του Αντόνιο Κόντε είναι το φαβορί για την πρωτιά στον 5ο όμιλο. Σήμερα, οι Ατζούρι βρίσκουν απέναντί τους τη Σουηδία, που μάλλον απογοήτευσε στην πρεμιέρα κόντρα στους Ιρλανδούς, με ελάχιστες καλές ιδέες κι έναν Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς μέτριων επιδόσεων. Η ισοπαλία δεν θα χαλάσει τους Ιταλούς, ίσως ούτε τους Σκανδιναβούς, που πρέπει να βελιώσουν πολλά αν θέλουν να προχωρήσουν στη διοργάνωση.


19:00
Stade Geoffroy Guichard - Saint-Etienne
ΤΣΕΧΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ

Αναμφίβολα, μια από τις ομάδες που έκλεψαν την παράσταση την πρώτη αγωνιστική ήταν και η Κροατία. Το συγκρότημα του Άντε Τσάτσιτς έχασε απέναντι στην Τουρκία πολλές ευκαιρίες για ένα μεγάλο σκορ, είχε καλές τοποθετήσεις και εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας. Στον αντίποδα, οι Τσέχοι μπορεί να δυσκόλεψαν τους Ισπανούς, αλλά η εικόνα της μαζικής άμυνας που παρουσίασαν δε θύμισε σε τίποτα την ομάδα που γοήτευσε στα προκριματικά. Η επιθετική τους βελτίωση θα βοηθήσει στο να δούμε ένα καλό ματς.


21:00
Stade de Nice - Nice
ΙΣΠΑΝΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ

Μετά από πολλές κλασσικές ευκαιρίες και μόνιμη κατοχή της μπάλας, ένα γκολ του αμυντικού Ζεράρ Πικέ λύτρωσε τους Ισπανούς απέναντι στους Τσέχους. Οι παίκτες του Ντελ Μπόσκε παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο, αλλά είναι εμφανής η δυσκολία τους στην τελική προσπάθεια, καθώς ο Μοράτα δεν είναι ο φορ ολκής που θα τελειώσει κάθε φάση. Στον αντίποδα, η Τουρκία του Φατίχ Τερίμ απογοήτευσε στο εναρκτήριο ματς, μιας και δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις ορέξεις των Κροατών, με το τελικό 1-0 να την κολακεύει, δείχνοντας ίσως ότι είναι μια ομάδα χαμηλών δυνατοτήτων.


ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *