Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Φωτιά στα γήπεδα της Πέλλας το Σαββατοκύριακο

Δεν θα προλαβαινουν οι φιλαθλοι του Νομου Πελλης να χορτασουν ποδοσφαιρο αυτο το Σαββατοκυριακο αφου 2 θα χουν την ευκαιρια να παρακολουθησουν 2 κορυφαιους τελικους.


Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας"




Το Σαββατο στις 5,30μμ στο γηπεδο του Μανδαλου θα πραγματοποιηθει ο τελικος μπαραζ της Α κατηγοριας που εγινε θριλερ αφου ηταν σε αναμονη λογω της ενστασης και εφεσης στην ΕΠΟ απο την ομαδα του Σταυροδρομιου κατα του Μ.Αλ.Αρσενιου η οποια απορριφθηκε πανηγυρικα . Ετσι το Σαββατο ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ vs Μ.ΑΛ. ΑΡΣΕΝΙΟΥ θα μετρησουν τις δυναμεις τους σ ενα ματς που σιγουρα θα γεμισει και παλι τις κερκιδες του γηπεδου του Μανδαλου.
Την Κυριακη ολοι οι δρομοι οδηγουν στο Δημοτικο Σταδιο Αριδαιας οπου η ομαδα του Αμωπου αντιμετωπιζει το Στρατωνι σ ενα παιχνιδι ζωης και θανατου αφου με νικη και ισοπαλια ο Αλμωπος παιρνει το χρυσο εισητηριο για την Γ Εθνικη..

Η παρουσια των φιλαθλων και στους 2 αγωνες ειναι απαραιτητη.

ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *