Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016

Ζεστά μπαίνει φέτος στο μεταγραφικό παζάρι η Αναγέννηση Γιαννιτσών

Ζεστά μπαίνει φέτος στο μεταγραφικό παζάρι η Αναγέννηση Γιαννιτσών που θέλει να ξεχάσει γρήγορα την φετινή κακή χρονιά, φέτος οι στόχοι δεν το κρύβουν οι άνθρωποι της Αναγέννησης είναι υψηλοί και ο προπονητής Φώτης Μητσάκης με τις ευλογίες της διοίκησης θέλει να εντάξει στο ρόστερ 5- με 6 αξιόλογους παίκτες που θα βοηθήσουν την υπάρχουσα ομάδα να κάνει ψηλές πτήσεις στο φετινό πρωτάθλημα της Α1.

Από το περσινό ρόστερ όλοι οι παίκτες που αγωνιζόταν θα παραμείνουν στην ομάδα και αυτό σίγουρα αποτελεί κάτι το θετικό.
Τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσουμε και τα πρώτα ονόματα που θα έρθουν στο σύλλογο μια που για εύλογους λόγους προς το παρόν αυτό είναι αδύνατο.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας"


απο το Matiespellas.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *