Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Γιάννης Σηφάκης : Πόσα θέλει για να μας τρελάνει ο κύριος Καρασμάνης ;

Με αφορμή την ερώτηση που υπέβαλε για τα νοσοκομεία της Πέλλας ο κος Καρσμάνη,ς ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

« Κύριε Καρασμάνη, πραγματικά, το θράσος έχει και κάποια όρια!!! Αφού τα διαλύσατε τα νοσοκομεία της Πέλλας, οι προϋπολογισμοί τους καταποντίστηκαν επί των ημερών σας στο ένα τέταρτο από ότι ήταν, δεν προσλάβατε 5 χρόνια σε όλη την Ελλάδα ( φυσικά και στην Πέλλα) ούτε έναν γιατρό (και για αυτό οι γιατροί έφυγαν στο εξωτερικό), το τεχνητό νεφρό το αφήσατε στο υπόγειο του νοσοκομείου σε άθλιες συνθήκες για να εξυπηρετείτε το ιδιωτικό, και τα δύο νοσοκομεία χωρίς αξονικό, χωρίς ΕΚΑΒ στην Αριδαία, τα κέντρα υγείας τα διαλύσατε, έρχεστε τώρα και ρωτάτε για την κατάσταση τους.

Τολμάτε και μιλάτε όταν σε 15 μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε προσλήψεις μόνιμων γιατρών ( 14 στην Πέλλα μέχρι τώρα) , έδωσε σε δυό εκατομμύρια ανασφάλιστους δωρεάν πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα, μέσα στον μήνα δημοπρατείται η μετεγκατάσταση του τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο της Έδεσσας, έρχεται ο αξονικός στα Γιαννιτσά, ιδρύθηκε Τομέας ΕΚΑΒ και γραφείο εξυπηρέτησης ΕΟΠΥΥ στην Αριδαία; 

Η κατάσταση στην παθολογική αντιμετωπίζεται άμεσα με την έκδοση του ΦΕκ της πρόσληψης μόνιμου παθολόγου στην Έδεσσα ( έχει τοποθετηθεί) και ενός επικουρικού παθολόγου. Επίσης θα ελεγχθεί γιατί με επάρκεια γιατρών η ορθοπεδική της Έδεσσας δεν εφημερεύει

Κε Καρασμάνη, αντί ερωτήσεων καλύτερα κάνετε την αυτοκριτική σας και ζητείστε συγγνώμη από τους πολίτες της Πέλλας για την κατάσταση που έφθασαν την υγεία στην Πέλλα οι διάφοροι Αδώνηδες..»


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *