Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

EURO 2016: Η ώρα του Κριστιάνο - Το πρόγραμμα της Τρίτης 14/6

Ολοκληρώνεται απόψε η πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων, με τα παιχνίδια του έκτου ομίλου - Πρεμιέρα για την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο και των...δικών μας Φερνάντο Σάντος και Αντελίνο Βιεϊρίνια.


Επιμέλεια: ialmopia.gr Team

19:00
Stade de Bordeaux - Bordeaux
ΑΥΣΤΡΙΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, οι αήττητοι στα προκριματικά Αυστριακοί (9 νίκες - 1 ισοπαλία) κοντράρονται με τους πάλαι ποτέ κραταιούς Ούγγρους, που προκρίθηκαν μέσω της διαδικασίας των μπαράζ. Στο ματς υπάρχει φαβορί κι αυτή είναι η Αυστρία, που με μπροστάρηδες τους Αλάμπα της Μπάγερν και Αρναούτοβιτς της Στόουκ θα προσπαθήσει να πετύχει την πρώτη της νίκη σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, μετά το πολύ μακρινό 1934. Οι Μαγυάροι, τους οποίους αντιμετώπισε και η Εθνική Ελλάδας στα προκριματικά, βασίζονται στη σφιχτή τους άμυνα κι αναμένεται να κρατήσουν χαμηλά το ρυθμό της αναμέτρησης, αν θέλουν να φύγουν με κάτι καλό από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Μπορντό.


22:00
Stade Geoffroy Guichard - Saint-Etienne
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ξεκουράστηκε μετά τον τελικό του Champions League, έκανε τα μπάνια του, και δηλώνει έτοιμος να οδηγήσει την Πορτογαλία σε άλλη μια διάκριση σε τελική φάση Euro. Ο όμιλος στον οποίο συμμετέχει η ομάδα του Φερνάντο Σάντος βοηθά στο να χαρακτηρίζονται οι Ίβηρες ως το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά, καθώς θα αντιμετωπίσουν ομάδες με μικρή ή και μηδαμινή εμπειρία σε μεγάλες διοργανώσεις. Τέτοια είναι και η Ισλανδία, που στα προκριματικά άφησε πίσω της την Ολλανδία, και θα επιδιώξει να κάνει τη ζημιά σε μια ακόμη παραδοσιακή δύναμη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.


ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *