Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

IALMOPIA LIVE: Παρευρεθήκαμε στην Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Δέρματος και το Μελάνωμα στην Αριδαία [ΒΙΝΤΕΟ]

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (23/6) στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας η Εκστρατεία Ενημέρωσης για πρόληψη-έγκαιρη διάγνωση του Καρκίνου του Δέρματος και του Μελανώματος από τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ.



Στόχος της εκστρατείας ήταν η πληροφόρηση και ενημέρωση του κοινού, ιδιαίτερα του αγροτικού πληθυσμού, για τον καρκίνο του δέρματος και για την σημαντικότητα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.


Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ: "Στη φετινή μας καμπάνια θέλουμε να τονίσουμε πως τα προληπτικά μέτρα δεν μας αφορούν μόνο όταν πηγαίνουμε στην παραλία αλλά και όταν δουλεύουμε στην ύπαιθρο. Έτσι, ενημερώνουμε αγρότες οι οποίοι, λόγω της φύσης της εργασίας τους, συχνά ξεχνούν τους κινδύνους από την ηλιακή ακτινοβολία ή νομίζουν πως δεν κινδυνεύουν".

Η εκστρατεία πραγματοποιείται σε συνολικά έξι πόλεις (5 Δήμους) της Ελλάδας, κατά τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο 2016. Οι πόλεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι οι εξής: Ελασσόνα, Ορεστιάδα, Ελευθερούπολη και Ν. Πέραμο, Αριδαία, και Μοίρες Ηρακλείου. Οι συμμετέχουσες πόλεις έχουν επιλεγεί βάσει του αγροτικού τους χαρακτήρα, όπου ο καρκίνος του δέρματος αποτελεί έναν βασικό εχθρό των αγροτικών επαγγελμάτων.


Το ialmopia παρευρέθηκε στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας και σας παρουσιάζει αποσπασματικά τη διάλεξη "Καρκίνος του Δέρματος και Μελάνωμα: Πρόληψη και Θεραπεία"



Δείτε το βίντεο μέσα από την κάμερα του ialmopia:






 ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *