Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Πειθαρχικές διώξεις για Ουγγαρία, Πορτογαλία και Βέλγιο από UEFA

Η UEFA συνεχίζει τα κατηγορητήρια με... αμείωτους ρυθμούς στο Euro καθώς σειρά παίρνουν η Ουγγαρία, η Πορτογαλία και το Βέλγιο για ενέργειες των οπαδών τους.


Τα περιστατικά στις εξέδρες του Euro με την ανάρμοστη συμπεριφορά των οπαδών δεν έχουν τελειωμό με την UEFA να παίρνει τα μέτρα της για την πάταξη της βίας.


Μετά τις τελευταίες πειθαρχικές έρευνες σε βάρος της Ρωσίας, της Κροατίας και της Τουρκίας, σειρά είχαν η Πορτογαλία, η Ουγγαρία και το Βέλγιο με την UEFA να προσπαθεί να πατάξει τα φαινόμενα της βίας που παρατηρούνται.

Όσον αφορά την Πορτογαλία, η UEFA κίνησε πειθαρχικές διαδικασίες μετά την είσοδο οπαδού στον αγωνιστικό χώρο για να βγάλει selfie με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, κάτι που αναμένεται να κοστίσει στην Πορτογαλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μερικές χιλιάδες ευρώ ως πρόστιμο.

Η UEFA κινείται και εναντίον της Ουγγαρίας αφού οι Ούγγροι άναψαν καπνογόνα και πέταξαν αντικείμενα μετά την ισοφάριση στο χθεσινό ματς με την Ισλανδία, ενώ αρκετοί από αυτούς κινήθηκαν εναντίον των ανθρώπων ασφαλείας του Βελοντρόμ, δημιουργώντας επεισόδια.

Τέλος και το Βέλγιο κλήθηκε σε απολογία μετά τα καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί τους στο χθεσινό ματς με την Ιρλανδία, ενώ αντικείμενα πετάχτηκαν εντός του αγωνιστικού χώρου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *