Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΕΚΑΣΚΕΜ:2 νέες ομάδες στην Ένωση

2 νέες ομάδες αναμένεται να πάρουν μέρος στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ,και οι 2 μάλιστα προερχόμενες απο την Πιερία.








Ένας νέος σύλλογος έχει κάνει την εμφάνιση εδώ και περίπου ένα μήνα στο νομό Πιερίας. Πρόκειται για τον Όλυμπο Πιερίας, που εδώ και περίπου ένα μήνα πραγματοποιεί κανονικά προπονήσεις σε συνεργασία με την ομάδα του Βατανιακού. Ο Βατανιακός είναι μια ομάδα που στηρίζει σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια αυτή του Ολύμπου Πιερίας.

Προπονητές που έχουν ηγηθεί την προσπάθεια του Ολύμπου Πιερίας είναι ο Δάμης Χρυσίδης, ο Σ. Γκαβοτάσιος και ο Γ.Χελιδώνης.


Η 2η ομάδα προέρχεται απο μια περιοχή που συμμετείχε κανονικά μέχρι πριν λίγα χρόνια στο πρωτάθλημα,το όνομα αυτής Αετός Κορινού.







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *