Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

3α Γάτσεια από το Σύλλογο Διατήρησης και ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς Σαρακηνών "Αγγελής Γάτσος"

Ο Σύλλογος Διατήρησης και Ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς Σαρακηνών, δημιουργήθηκε το 2011, εις μνήμην του συντοπίτη μας οπλαρχηγού της ελληνικής Επανάστασης του 1821 Αγγελή Γάτσου. 

Σκοπός του, η έρευνα της πλούσιας τοπικής παράδοσης, η ανάδειξή της με οποιονδήποτε τρόπο, ώστε να μείνει ανεξίτηλη στο πέρασμα του χρόνου, και να παραδοθεί ατόφια στις επόμενες γενιές. Σήμερα, ο Σύλλογος απαρτίζεται από 150 μόνο μέλη, μα η πορεία του είναι σταθερά ανοδική. Αυτό οφείλεται στην εθελοντική προσπάθεια όλων των μελών, στην κάθε μορφή στήριξης της τοπικής κοινωνίας για κάθε δραστηριότητά του, αλλά και στην ενεργητικότητα των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Τα χορευτικά τμήματα, ανέλαβε στην αρχή ο κ. Γκιώτσης Τραϊανός, τον οποίο όλοι ευχαριστούμε θερμά, τόσο για τις απίστευτες ικανότητες του ως χορευτής και δάσκαλος, όσο και για το ζήλο και την επιμονή που τον χαρακτήρισαν στη διάρκεια της συνεργασίας μας. Έπειτα, και μέχρι σήμερα χοροδιδάσκαλός μας είναι ο κ. Σινάπης Στέλιος, που βρίσκεται πάντα δίπλα στον σύλλογο και τα μέλη του, κάτι που δημιούργησε συνθήκες αμοιβαίας αγάπης και σεβασμού. 

Ο Σύλλογός μας, ήταν, και θέλουμε όλοι να συνεχίσει να είναι, το στολίδι του χωριού, η φωνή του χωριού, ενός μικρού χωριού, με μεγάλους ανθρώπους. Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 6972319915 Καρράς Δημήτριος, Πρόεδρος Δ.Σ. 6976367926 Συλλέκτη Ελισάβετ, Γραμματέας Δ.Σ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *