Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Λόγω... γκάφας δεν πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Ζαπουνίδου!

Είδηση-σοκ λίγες μέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο, για την Δέσποινα Ζαπουνίδου αλλά και την ελληνική Ολυμπιακή ομάδα που θα ταξιδέψει στην Βραζιλία.

Η έμπειρη αθλήτρια του βάδην είχε πιάσει το όριο στα 20χλμ βάδην και η συμμετοχή της στο κορυφαίο ραντεβού του καλοκαιριού θεωρούταν δεδομένη.

Σήμερα, όμως, ανακαλύφθηκε το εγκληματικό λάθος που κρατάει την πρωταθλήτρια του βάδην εκτός ολυμπιακού ονείρου, αφού ο αγώνας στον οποίο επετεύχθη το όριο, δεν συμπεριλαμβάνεται σ’ αυτούς που δίνουν πρόκριση.

Μάλιστα, η γκάφα είναι ακόμα μεγαλύτερων διαστάσεων, αφού μετά τον χρόνο που πέτυχε σε αγώνα το καλοκαίρι του 2015, η αθλήτρια σταμάτησε να κυνηγάει τους χρόνους και άρχισε την προετοιμασία της για το Ρίο. Γεγονός που της στοίχισε την ευκαιρία να διεκδικήσει σε κάποιον άλλο αγώνα το ολυμπιακό εισιτήριο, που, προφανώς, είναι μέσα στις δυνατότητές της.

 
 
 
Πηγή:www.iefimerida.gr

1 comments:

  1. Οι υπέυθυνοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν .... και προφανώς η παραίτηση είναι το ελάχιστο που θα μπορούσαν να κανουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *