Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Συντήρηση και επισκευή όμβριων υδάτων σε Αριδαία, Όρμα, Πιπεριά και Μοναστηράκι

Υλοποιήθηκε το έργο συντήρησης και επισκευής όμβριων υδάτων Δ.Ε. Αριδαίας, το οποίο σχετίζεται με την αντιμετώπιση χρόνιων πλημμύρων και την συντήρηση του οδικού δικτύου σε σημεία που έχει υποστεί ζημιές λόγω της διάβρωσης από τα νερά. 
 
Οι παραπάνω παρεμβάσεις υλοποιήθηκαν σε περιοχές της Αριδαίας, όπως μπροστά στο κτίριο της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας, μπροστά στον Ιερό Ναό Αγίων Νικάνδρου και Ιωανικίου, σε οδό νότια του κυκλικού κόμβου Αριδαίας – Τσακώνων – Πιπεριάς, στον ΟΑΕΔ και στη Λεωφόρο Ξενιτίδη (απέναντι από το πρώην Τάγμα Εθνοφυλακής), της Όρμας (έξω από το χωριό), της Πιπεριάς (στην περιοχή της εκκλησίας), του Μοναστηρακίου (στην περιοχή της πλατείας). Το παραπάνω έργο κόστισε 9.938 ευρώ που εξασφαλίστηκαν από το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2015 και στοχεύει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας και την βελτίωση της καθημερινότητας. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας έκανε την εξής δήλωση: «Για άλλη μια φορά δίνουμε λύση σε ένα χρονίζον πρόβλημα για το οποίο μάλιστα δεν απαιτήθηκαν πολλά χρήματα, αλλά απαιτήθηκε σωστός προγραμματισμός και ορθή αντίληψη των πραγμάτων. 
 
Η Δημοτική μας Αρχή διατηρεί ζωντανή τη σχέση της με τους πολίτες με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Δεν μπορώ να ξεχάσω την περίπτωση κοντά στους κυκλικούς κόμβους, όπου συμπολίτης μας μου ζήτησε να δώσω λύση στο πρόβλημα για το οποίο είχε αναφερθεί πολλές φορές στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή, γιατί πλημμύριζε όλη η περιοχή μετά την κατασκευή του κόμβου. Την ίδια στιγμή έσπευσα μαζί του στο σημείο και διαπίστωσα την πράγματι άθλια κατάσταση, όπου δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν το σημείο μετά από τη βροχή. Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα από τα πολλά».
 
 



 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *