Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Ο Γιώργος Σημαιοφορίδης στον Α.Σ. Πανεδεσσαϊκό

Σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση για τον Πανεδεσσαϊκό, ο οποίος ανακοίνωσε την προσθήκη του περσινού πρώτου σκόρερ της Α’ κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ Γιώργου Σημαιοφορίδη στο ρόστερ την ανδρικής ομάδας. Ο 29χρονος ύψους 1,88 μ. φόργουορντ, έρχεται να δώσει εμπειρία και λύσεις και στις δύο γραμμές του γηπέδου για την ομάδα της Έδεσσας.

Με τη δυνατότητα του να αγωνίζεται σε πολλές θέσεις και ευχέρεια στο σκοράρισμα από μέση και μακρινή απόσταση, ο Σκυδραίος αθλητής θα δώσει ποιότητα στη νέα του ομάδα ενόψει του πρωταθλήματος της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Με πέρασμα από τις εφηβικές ομάδες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και των Αμπελοκήπων και συμμετοχή στη Γ’ εθνική κατηγορία με τους τελευταίους, ο Γιώργος Σημαιοφορίδης επέστρεψε την περίοδο 2006-2007 στον Σκυδραϊκό αποτελώντας όλα αυτά τα χρόνια τον ακρογωνιαίο λίθο του συλλόγου στις παρουσίες του στην Α’ και Β’ κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η διοίκηση του Α.Σ. Πανεδεσσαϊκού καλωσορίζει τον Γιώργο Σημαιοφορίδη στη μεγάλη οικογένεια του συλλόγου και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *