Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Αλμωπός Αριδαίας - Αγροτικός Αστέρας 1-2

Πρώτο φιλικό για τις δύο ομάδες, σε ένα εντυπωσιακό τοπίο στην Κουτσούφλιανη Νάουσας.

Εκεί όπου Αγροτικός Αστέρας και Αλμωπός Αριδαίας προετοιμάζονται αμφότερες για τη νέα σεζόν σε Football League και Γ Εθνική αντίστοιχα, πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο το οποίο περιλαμβάνει και φιλικές αναμετρήσεις.

Παρουσία αρκετού κόσμου που έσπευσε να παρακολουθήσει από κοντά τις δύο ομάδες, ο Αγροτικός Αστέρας του Νίκου Νεντίδη είχε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, χωρίς όμως να πιάσει σπουδαία απόδοση, ενώ ο Γιώργος Τυριακίδης από πλευράς Αλμωπού έβγαλε κάποια πρώτα συμπεράσματα για το επίπεδο των ποδοσφαιριστών του για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Για τον Αγροτικό σκόραρε ο Ημαθιώτης αμυντικός Ανέστης Αργυρίου, ο οποίος άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση, ο Αλμωπός ισοφάρισε με τον Γιώργο Κώστα και ο Κυριακίδης ήταν αυτός που έδωσε τη φιλική νίκη στην ομάδα του.

Συνθέσεις

Αλμωπός Αριδαίας : Μένιος, Ελευθεριάδης Θ., Παπασυμεών, Παπαζούδης, Αβραμίδης, Καμπάνης, Καπουσούζης, Ελευθεριάδης Γ., Κοβάτσης, Ελευθεριάδης Λ., Καραγιάννης. Στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του ρόστερ αλλά και οι υπό δοκιμή.

Αγροτικός Αστέρας : Γουναρίδης, Μπουτζίκος, Χατζής, Βαφέας, Αργυρίου, Έππας, Τεγούσης, Τάι, Παπαδημητρίου, Γκέσιος, Πουγαρίδης. Αγωνίστηκαν και οι Γιακουμής, Ουνγιαλίδης, Γκότοβος, Κουκόλης, Κυριακίδης, Ντουνιάς, Τριανταφυλλάκος, Θεοδωρίδης, Πάλλας, Καραμπάς, Φιλίπε.
 
 
 
 
απο το sportsup.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *