Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Σκίουρος κλέβει Go Pro και κινηματογραφεί το πιο όμορφο βίντεο!

Ένα 'θαρραλέο' σκιουράκι πλησίασε μια βιντεοκάμερα, την άρπαξε και ανέβηκε όσο η συσκευή κατέγραφε εικόνα το πανύψηλο δένδρο. Τα επόμενα δύο λεπτά που θα δείτε είναι εντυπωσιακά (vid)





Άγνωστος άφησε σε πάρκο την GoPro κάμερά του, προκειμένου να κινηματογραφήσει τα σκιουράκια που τριγυρνούν στο μέρος ελεύθερα. Ένα από αυτά αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του ως οπερατέρ. Άρπαξε την κάμερα και όσο εκείνη κατέγραφε, βιντεοσκόπησε την πιο όμορφη διαδρομή ανάβασης σε δέντρο που έχει γίνει ποτέ. Άλλωστε, είναι από τις ελάχιστες φορές που η τύχη βοήθησε, ώστε το περίεργο ζωάκι να κρατήσει την κάμερα με τέτοιο τρόπο ώστε να καταγράφεται άψογα όλη η... ανάβαση. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *