Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Διήμερο στην Τζένα, Μεγάλη Τζένα, Μικρή Τζένα, Μάλα Ρούπα από τον Ορειβατικό Σύλλογο Αριδαίας

-24 Σεπτεμβρίου – 25 Σεπτεμβρίου 24 Σεπτεμβρίου στις 12 μ.μ. μέχρι 25 Σεπτεμβρίου στις 3 μ.μ.


-Στη Νότια



Το πρόγραμμα για τον Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας - Hellenic mountaineering club of Aridaia το επόμενο σαββατοκύριακο έχει... πανόραμα Τζένας!
Η κατασκήνωση στη θέση Τυροκομείο θα αποτελέσει το ορμητήριο για αναβάσεις σε όσο περισσότερες κορυφές βγάλει το πρόγραμμα. Ηλιοβασίλεμα στη Μικρή Τζένα, Ανατολή στη Μεγάλη ή ανάβαση στην άγνωστη Μάλα Ρούπα...

Απαραίτητος ο κατασκηνωτικός εξοπλισμός και ρουχισμός για την εποχή και το υψόμετρο. Στη θέση κατασκήνωσης υπάρχει πηγή.

Η ανάβαση θα γίνει από το κλασικό μονοπάτι στο δάσος. Μέχρι το Τυροκομείο είναι περίπου 3 ώρες, 3,5 με φόρτο. Οι κορυφές απέχουν 1,5-2 ώρες από εκεί.

Αναχώρηση από τα γραφεία του ΕΟΣ Αριδαίας στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (μέχρι νεωτέρας)

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Χρήστος Τζώτζης: 6980173410
Αλέξανδρος Μυλωνάς: 6945425524





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *