Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Γ’ Εθνική: «Μπάσιμο» για Σαμαρόπουλο η Νάουσα

Δυναμικά στο… κυνήγι του Κώστα Σαμαρόπουλου μπήκε η Νάουσα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «ARENA PRESS».


Δια ζώσης επαφή με τον Σαμαρόπουλο είχε χθες η διοίκηση του Απόστολου Μπέκα για την ομάδα της Ημαθίας και αισιοδοξεί ότι θα τον ντύσει σήμερα στα κυανόλευκα, αφού οι δυο πλευρές έδειχναν κοντά σε συμφωνία.

Ο 25χρονος δυναμικός στόπερ (παίζει και «εξάρι») είναι ελεύθερος από τον Άρη, απασχόλησε αρκετές ομάδες, ενώ έχει συνεργαστεί με τον Βαγγέλη Ντίσιο στον Αετό Σκύδρας (ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του).

Ο Κώστας Σαμαρόπουλος, που προορίζεται για αντί- Μουσικάκης (άλλωστε υπάρχει προβληματισμός για τα έξι γκολ παθητικό στα δυο πρώτα ματς), έχει αγωνιστεί ακόμα σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Γιαννιτσά, Πανιώνιο, Τρίκαλα, Αστέρα Μαγούλας και στην ισπανική Θιουδάδ.

Η Νάουσα αναζητά και επιθετικό, ενώ «έκλεισε» δυνατό τεστ με τον Αγροτικό Αστέρα, το Σάββατο στον Εύοσμο (16.30), λόγω του ρεπό για τον πρώτο γύρο την Κυριακή.

Επιμέλεια: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ
 
 
arenafm.gr
 
 
 
 
https://www.winall24.gr/click.php?ac=23569382
 
 
 
 
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *