Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Έρχεται η 7η Γιορτή Καρατζοβίτικης Πιπεριάς στο Γαρέφι

Η 7η Γιορτή Καρατζοβίτικης Πιπεριάς πλέον έχει γίνει θεσμός, στην προσπάθεια μας να συνδυάσουμε την παράδοση, τον πολιτισμό με τα τοπικά προϊόντα του χωρίου μας, βρήκαμε τόσα χρόνια ανταπόκριση από όλους τους επισκέπτες που στηρίζουν την υπέροχη αυτή γιορτή, βεβαίως με πρωταγωνιστές όλους τις εθελόντριες / εθελοντές όλους τους πιπεροπαραγωγούς καθώς και όλες τις μαγείρισσες και τους μάγειρους που δημιουργούν ξεχωριστές γεύσεις για έναν πλούσιο μπουφέ για το πολυπληθές κοινό που πάντα δίνει το παρόν.

Ο ευλογημένος αυτός τόπος μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε υπερήφανοι, για ένα μοναδικό τοπικό παραδοσιακό προϊόν ν που χαρακτηρίζει το χωριό μας το Γαρέφι αλλά και ολόκληρη την Καρατζόβα. Είναι πλέον γνωστό και πρώτη επιλογή στις γαστρονομικές προτιμήσεις πολλών, ο λόγος γίνεται για τον Κόκκινο Θησαυρό της Αλμωπίας το γνωστό σε όλους ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΙΚΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ του οποίου τα πρωτεία σε επίπεδο παραγωγής βρίσκονται στο πανέμορφο χωριό μας.

Σας προσκαλούμε λοιπόν όλους να μας τιμήσετε με την παρουσία σας να παρευρεθείτε στη 7η Γιορτή Καρατζοβιτικης Πιπεριάς να σας φιλοξενήσουμε να δοκιμάσετε τα εδέσματα που βασίζονται στην πιπέρια και το πιπέρι ώστε να μπορέσει ο κάθε ένας από μας ένα να κάνει ένα ταξίδι γεύσεων ενώ ταυτόχρονα ο πολιτισμός η παράδοση και η ιστορία μας θα αγκαλιάζει την ψυχή μας σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον.

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016
Άνω Γαρέφι

Ώρα: 12.00
Είσοδος Ελεύθερη!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *