Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας: Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΕΟΣ Αριδαίας (Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας - Hellenic mountaineering club of Aridaia) της Τετάρτης 5 Οκτωβρίου 2016 αποφάσισε τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Τα μέλη του ΕΟΣ Αριδαίας καλούνται να παρευρεθούν στα γραφεία του Συλλόγου την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016 για να συμμετάσχουν στις αρχαιρεσίες.
Η προκαταρκτική διαδικασία με την ανάδειξη της Εφορευτικής Επιτροπής θα ξεκινήσει στις 20:00 ενώ η καταληκτική προθεσμία για την υποβολή των υποψηφιοτήτων ορίστηκε στις 21:00.

Παρακαλούνται τα μέλη να τακτοποιήσουν εγκαίρως τις οικονομικές εκκρεμότητές τους προς το Σύλλογο καθότι αυτό αποτελεί το μίνιμουμ των υποχρεώσεών τους και είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις δημοκρατικές διαδικασίες του Συλλόγου.

Εκ του ΔΣ
ο Γενικός Γραμματέας
Αλέξανδρος Μυλωνάς

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *