Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Δ. Πασόης: Χοντρά ψέματα είπε ο Δήμαρχος Αλμωπίας

Λάβρος ήταν κατά την τοποθέτηση του στο δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρης Πασόης ο οποίος τόνισε ότι ο Δήμαρχος με αυτά που λέει κατά καιρούς δεν μπορεί να πείσει ούτε τον εαυτό του και ότι με την κακοκαιρία ο Δήμος Αλμωπίας πιάστηκε απροετοίμαστος με αποτέλεσμα να γίνουν καταστροφές και να κινδυνέψουν ζωές ιδιαίτερα στο αγρόκτημα Τσάκων και Λουτρακίου. 
Ο κος Πασόης δήλωσε ότι ο Δήμαρχος το μόνο που κάνει είναι να μοιράζει συγχαρητήρια και επαίνους στους συνεργάτες του την ίδια ώρα που η κοινωνία τους αποδοκιμάζει. Αναφορικά με τα Λουτρά ο κος Πασόης δήλωσε ότι ο Δήμαρχος Δ. Μπίνος κατά τη συνεδρίαση της Γενικής συνέλευσης των Λουτρών είπε χοντρά ψέματα καθώς δεν ήταν ο μόνος αρνητικός ισολογισμός αυτός επί δικής του προεδρίας αλλά άλλοι δυο το 2006 και το 2010 καταλήγοντας πως ο Δήμαρχος είναι ένας κοινός συκοφάντης.
απο το meapopsi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *