Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες στο έργο επέκτασης του ΧΥΤΑ Αλμωπίας

Το έργο επέκτασης του ΧΥΤΑ Αλμωπίας και εκσυγχρονισμού του υπάρχοντος Βιολογικού επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος. Έτσι, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί εκτενώς για την πορεία των εργασιών αυτού του πολύ σημαντικού έργου για ολόκληρο το Δήμο Αλμωπίας. 
 
Ο Δήμαρχος ξεναγήθηκε στην έκταση τόσο του 2 ου όσο και του 1 ου κυττάρου και παρακολούθησε τις εργασίες από κοντά. Όπως τον ενημέρωσε εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρίας «Άξιον Τεχνική Α.Ε.», οι εργασίες βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο και προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς. Συγκεκριμένα, έχει ήδη τοποθετηθεί η συνθετική μεμβράνη πάνω από την οποία τοποθετείται άμμος ώστε να ολοκληρωθεί η μονωτική διαδικασία, ενώ ταυτόχρονα κατασκευάζονται τα φρεάτια ελέγχου και το δίκτυο συλλογής των στραγγισμάτων των απορριμμάτων, το οποίο θα καταλήγει στον Βιολογικό. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τους ρυθμούς υλοποίησης του έργου και τόνισε ότι αυτό το έργο είναι πολύ σημαντικό για τον τόπο μας και θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας. Ο προϋπολογισμός του έργου, ανέρχεται στα 3.394.691 ευρώ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *