Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

IALMOPIA LIVE: Αλμωπός - Καμπανιακός 2-0. Δείτε γκολ και φάσεις του αγώνα [ΒΙΝΤΕΟ]

Ανεβαίνει σταδιακά ο Αλμωπός Αριδαίας, ο οποίος μετά την πρόκριση στο Κύπελλο συνέχισε το σερί των επιτυχιών και με τη σημερινή του νίκη κόντρα στον Καμπανιακό, αναρριχήθηκε στον βαθμολογικό πίνακα.



Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας"




Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να έχουν όλους τους παίκτες σε πολύ καλή μέρα, δείγμα της δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις αλλά και την ένταξη των «νέων» στον τρόπο παιχνιδιού των «μπλε». Ελευθεριάδης Λ, Παντελίδης και Καραγιάννης έκαναν ότι ήθελαν στον αγώνα χωρίς κανείς από τους κόκκινους να μπορεί να τους σταματήσει.

Μετά από ένα πρώτο μέρος όπου κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες αλλά και τα πολλά λάθη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και στο διάστημα από το 50′ έως το 70′ σημείωσαν τα δύο τέρματα της αναμέτρησης, τα οποία και έκριναν το αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα στο 54′ ο Καραγιάννης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του ενώ στο 69′ ο Τσιρλίδης έδωσε τη χαριστική βολή στους «ερυθρόλευκους», που δεν κατάφεραν να αντιδράσουν.

Συνθέσεις

Αλμωπός Αριδαίας : Καραγιαννίδης, Κιουλτζόπουλος, Παπασυμεών, Ζαρογιάννης, Παπαζούδης, Ελευθεριάδης Γ., Σιδηρόπουλος (60’ Τσιρλίδης), Διαμαντίδης, Καραγιάννης (72’ Κοβάτσης), Ελευθεριάδης Λ. (80’ Τσιμτσιρίδης), Παντελίδης.

Καμπανιακός : Κηπουρός, Κασαπίδης, Λεφίδης, Σαραγιώτης (46′ Πόπτσης), Μενιγκάλι, Μπάλλιος, Στεφανίδης, Υψηλός (71′ Ζήσης), Κουντουράς (71′ Ασλαπάλογλου), Προβατίδης


Δείτε το βίντεο του αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia:










sportsup.gr/mikriliga.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *