Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

Συνάντηση Προπονητών Ανάπτυξης Αγοριών Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. 2016-17

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στα γραφεία της ΕΚΑΣΚΕΜ έγινε η πρώτη συνάντηση των Προπονητών Ανάπτυξης Αγοριών της Ένωσης κ.κ. ΚΑΣΙΜΙΔΗ ΓΙΑΝΝΗ (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ), ΛΕΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΝΩΛΗ (ΗΜΑΘΙΑΣ), ΧΕΛΙΔΩΝΗ ΓΙΩΡΓΟΥ (ΠΙΕΡΙΑΣ), ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ (ΠΕΛΛΑΣ) παρουσία του Ομοσπονδιακού Προπονητή κ. Τούφα Νίκου , όπου συζητήθηκαν θέματα λειτουργίας των Κλιμακίων Ανάπτυξης των Νομών, επιλογών, προπονήσεων και αγώνων καθώς και της γενικής φιλοσοφίας του Αναπτυξιακού Προγράμματος και πως θα υλοποιηθεί στην περιοχή μας.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΚΑΣΚΕΜ 2016-17

Με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ., ύστερα από πρόταση της Επιτροπής Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. οι προπονητές που θα υλοποιήσουν το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα στην Κεντρική Μακεδονία την αγωνιστική περίοδο 2016-17 είναι οι κ.κ.ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

κ. ΤΟΥΦΑΣ ΝΙΚΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΓΟΡΙΩΝ ΕΚΑΣΚΕΜ

κ. ΚΑΣΙΜΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ

κ. ΛΕΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

κ. ΧΕΛΙΔΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ

κ. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

κ. ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΚΩΣΤΑΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΕΚΑΣΚΕΜ

κ. ΖΟΥΓΚΟΥΡΙΔΟΥ ΔΩΡΑ (ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΝΟΜΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΚΙΛΚΙΣ) &

κ. ΠΟΥΦΛΗ ΜΑΡΙΑ (ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΝΟΜΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ - ΠΕΛΛΑΣ)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *