Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

Δήμος Έδεσσας - Πρόγραμμα Επιχειρώ - Edessa Municipal Enterprise

Ο Δήμος Έδεσσας και ο Δήμος Καβαντάρτσι έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις του BIC οι οποίες οργανώνονται το διάστημα 23-25 Νοεμβρίου με έναρξη την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 6μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο της Έδεσσας. 
 
Οι εκδηλώσεις οργανώνονται στο πλαίσιο του προγράμματος "Business Informative, Innovative Centre and MICE Actions" funded by the European Union and by National Funds of the Participating Countries under the IPA Cross Border Programme 2007-2013. Αναλυτικά το πρόγραμμα αφορά την δημιουργία δύοΚέντρων Επιχειρηματικής Πληροφόρησης & Καινοτομίας, Δράσεις Συναντήσεων, Ταξιδίων Κινήτρων, Συνεδρίων, Εκθέσεων με στόχο την ενίσχυση της διασυνοριακής συνεργασίας, της εκπαίδευσης και της προώθησης της επιχειρηματικής κουλτούρας, της επιχειρηματικότητας, του επιχειρηματικού τουρισμού μέσα από δράσεις συναντήσεων, ταξιδίων κινήτρων, συνεδρίων και εκθέσεων με στόχο την ενίσχυση των επιχειρηματικών διασυνοριακών συναλλαγών. Το τριήμερο που ακολουθεί οργανώνονται πολλά στρογυλλά τραπέζια προκειμένου οι συμμετέχοντες να δούν τις νέες προκλήσεις του επιχειρηματικού περιβάλλοντος στην διασυνοριακή ζώνη και την ανάγκη στήριξης της επιχειρηματικότητας από ένα συνδυασμό φορέων. 
 
Η τοπική αυτοδιοίκηση θέλοντας να συμβάλλει στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και την ανάδειξη της σημασίας της στην βιώσιμη ανάπτυξη συμμετέχει στο πρόγραμμα με μια σειρά δράσεων. Το συνολικό ύψος τους προγράμματος είναι 307.671,00€ εκ των οποίων ο Δήμος Έδεσσας 123.675,00€. Επικεφαλής του έργου είναι ο Δήμος Καβαντάρτσι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *