Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Ημιμαραθώνιος Λουτρών Πόζαρ

Ο αθλητικός σύλλογος «Παύλος Μελάς», μαζί με την Α.Ε. Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας και τοπικούς φορείς διοργανώνουν:


1. Αγώνα βουνού 10 χλμ. 
2. Δυναμικό βάδην 4 χλμ. και 1000μ. για παιδιά δημοτικού στο φαράγγι των λουτρών,
3. Αγώνες δρόμου 21 χλμ. και 
4. 5 χλμ. στα λουτρά Λουτρακίου Πόζαρ.


Σάββατο 3 Δεκεμβρίου:
· αγώνας βουνού 10 χλμ. και ώρα 15:00 μ.μ
· δυναμικό βάδην 4 χλμ. και ώρα 15.15 μ.μ
· 1000μ. για τα παιδιά του δημοτικού και ώρα15.05 μ.μ. Εκκίνηση και τερματισμός στην εξωτερική πισίνα των λουτρών (αναψυκτήριο).

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου :
· αγώνας δρόμου 21 χλμ. και ώρα 11:00 π.μ
· αγώνας δρόμου 5 χλμ και ώρα 11.15 π.μ. Εκκίνηση και τερματισμός στην είσοδο των λουτρών (Αλεξάνδρειο Υδροθεραπευτήριο)
Δηλώσεις συμμετοχής:
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου


ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΛΟΥΤΡΩΝ ΠΟΖΑΡ

Στα πλαίσια των αγώνων δρόμου  που θα διεξαχθούν   θα χρειαστούμε τη πολύτιμη βοήθεια σας!!!   Οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετέχει !!!                                   Αφιερώνοντας λίγο από το χρόνο σας θα βοηθήσουμε τους δρομείς και τα παιδάκια να ολοκληρώσουν με επιτυχία το στόχο τους!!!  
Πάρτε το μαγιό σας και ελατέ να τρέξετε, να περπατήσετε , να διασκεδάσετε, να αναζωογονηθείτε, να χαλαρώσετε και να χαρείτε την υπέροχη φύση των Λουτρών.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφτείτε τα site:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *