Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

Δείτε σε ποιες περιοχές της Πέλλας απαγορεύεται το κυνήγι για 5 χρόνια

Απαγορεύουμε τη θήρα παντός θηράματος για πέντε ( 5 ) χρόνια και συγκεκριμένα μέχρι τις 19/08/2021 στις περιοχές που αναφέρονται παρακάτω με τα όρια που αναλυτικά περιγράφονται :1. Περιοχή Μαυροβουνίου – Σκύδρας Δήμου Σκύδρας εμβαδού 7.856 στρ. με όρια απαγόρευσης : με αφετηρία τη θέση
Νέα Γέφυρα Μαυροβουνίου – Ν.. Ζωής, Δυτικά ακολουθεί ανώνυμο ρέμα μέχρι το ύψωμα όπου υπάρχει το τριγωνομετρικό με αριθ. 1, με κατεύθυνση Νότια συναντά την Α΄ γαλαρία της σιδηροδρομικής γραμμής . Ακολουθεί τη σιδηροδρομική γραμμή και συνεχίζει Ανατολικά μέχρι το Μαυροβούνι , συνεχίζει με τον ασφαλτοστρωμένο δρόμο προς Αριδαία και καταλήγει στη θέση Νέας Γέφυρας όπου και η αφετηρία .


2. Περιοχή Σεβαστιανών – Κόπρενο Δήμου Σκύδρας εμβαδού 504 στρ. περιμετρικά του πυρήνα προσαρμογής φτερωτών και τριχωτών θηραμάτων του Κ.Σ. Έδεσσας , με όρια απαγόρευσης : με αφετηρία οίκημα καταφυγίου του Φυσιολατρικού Συλλόγου Σεβαστιανών, ακολουθεί αγροτικό δρόμο μέχρι μαντρί Θεοχάρη , ανεβαίνει μέχρι το ορόσημο της Ριζαριώτικης κορυφής και συνεχίζει μέχρι την κορυφή . Κατεβαίνει την κορυφογραμμή μέχρι το χωράφι του Γρηγοριάδη και ακολουθεί τον αγροτικό δρόμο μέχρι το καταφύγιο όπου και η αφετηρία .


3. Περιοχή Κρώμνης – Όρος Πάϊκο Δήμου Πέλλας εμβαδού 2.729 στρ. με όρια απαγόρευσης : με αφετηρία τα παλιά όρια οικισμού Κρώμνης και από τη θέση Μύλος , ανεβαίνει Βόρεια με όρια το ρέμα Γράμμος , περνά από τη θέση Τάφοι και φτάνει στο ρέμα Σγουρ ( Νοικοκύρης ) ακολουθεί το ρέμα με Δυτική κατεύθυνση ως τη θέση Ραντισμένη . Κατεβαίνει Νότια με όρια τα όρια του Δημοσίου Δάσους μέχρι Ντομπρίνοβο και συνεχίζει με Ανατολική κατεύθυνση και με όρια το ρέμα ως τον οικισμό Κρώμνης , όπου και η αφετηρία .


Η τήρηση και εφαρμογή της παρούσας , ανατίθεται στη Δασική Υπηρεσία , Αστυνομία και τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Έδεσσας και Γιαννιτσών
Οι παραβάτες θα διώκονται και θα τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις της Δασικής Νομοθεσίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *