Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Τυριακίδης: «Εφικτή η πρώτη πεντάδα για Αλμωπό» - Απόλυτη στήριξη Αλμωπού Αριδαίας στον προπονητή

Ψηλά βάζει τον πήχη ο Γιώργος Τυριακίδης μιλώντας στη «Μ» ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων.


Με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις πραγματοποιείται η επιστροφή του Αλμωπού Αριδαίας στις εθνικές κατηγορίες.


Μετά από μια δικαιολογημένη περίοδο προσαρμογής στην αρχή, η ιστορική ομάδα της Πέλλας αρχίζει σιγά σιγά να αφήνει το στίγμα της στην κατηγορία δείχνοντας πως μπορεί να παίξει σημαίνοντα ρόλο στο φετινό Πρωτάθλημα. Αν δεν υπήρχε και η απρόσμενη, όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, απώλεια βαθμών με την ΑΠΕΛ, άπαντες θα έκαναν λόγο για μια άκρως ικανοποιητική παρουσία. «Μας στενοχώρησε αρκετά ο τρόπος που χάσαμε από την ΑΠΕΛ. Κατά τα λοιπά είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Και σαν βαθμολογική συγκομιδή και σαν θέση στη βαθμολογία. Το ξεκίνημα ήταν προβληματικό, δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε, αν και είχαμε καλό πρόσωπο στα παιχνίδια», δηλώνει ο Γιώργος Τυριακίδης στη «Μetrosport».


Αναφορικά με το μέλλον, ο τεχνικός του Αλμωπού εμφανίζεται αισιόδοξος πως η ομάδα μπορεί να διατηρηθεί στα ψηλά ως το τέλος.


«Μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, έχουμε τη δυνατότητα ως ομάδα. Είναι εφικτή η πρώτη πεντάδα και μέχρι στιγμής το δείχνουμε ότι μπορούμε. Δεν μας διακατέχει το άγχος. Δεν θα είναι αποτυχία αν δεν το καταφέρουμε. Στόχος μας εξαρχής ήταν μια καλή πορεία και μέχρι στιγμής το πετυχαίνουμε. Ίσως υπάρξει και κάποια ενίσχυση τον Ιανουάριο», κατέληξε ο Γιώργος Τυριακίδης.



Απόλυτη στήριξη Αλμωπού Αριδαίας σε Τυριακίδη

 
Κανονικά στον πάγκο του Αλμωπού Αριδαίας συνεχίζει ο Γιώργος Τυριακίδης, αφού η παραίτησή του δεν έγινε δεκτή από τη διοίκηση.

Θέμα προπονητή φάνηκε προς στιγμή να δημιουργείται στον Αλμωπό Αριδαίας μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Τυριακίδη αμέσως μετά την ήττα από τον Μακεδονικό Φούφα.


Ο έμπειρος τεχνικός έθεσε την παραίτηση στη διάθεση της διοίκησης, ωστόσο, το θέμα λύθηκε εν τη γενέσει του.


Συγκεκριμένα, υπήρξε άμεση επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, οι άνθρωποι της διοίκησης δήλωσαν την αμέριστη στήριξή τους στον Γιώργο Τυριακίδη και έτσι το θέμα θεωρείται λήξαν.



πηγη: metrtosport.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *