Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Ο Μίμης Δομάζος στην εκδήλωση Φίλων Παναθηναϊκού Γιαννιτσών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  (9-11-2016) η εκδήλωση του Συλλόγου
Φίλων Παναθηναïκού Γιαννιτσών, στο Φιλίππειο Γιαννιτσών, προς τιμή του μεγάλου Έλληνα Ποδοσφαιριστή Μίμη Δομάζου στην οποία παρουσίασε το λεύκωμά του «Μυστικά και άλλες αποκαλύψεις». 

Η προσέλευση φίλων, οπαδών και υποστηρικτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία αποδεικνύοντας έμπρακτα την εκτίμηση και την αγάπη τους στον μεγάλο ποδοσφαιριστή. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι παλαίμαχοι διεθνείς ποδοσφαιριστές Αχιλλέας Ασλανίδης, Χρήστος Τερζανίδης, Γιώργος Φοιρός, Ζαχαρίας Χαλιαμπάλιας και ο
Χρήστος Φαντίδης , όπως και ο Τάκης Παπατζίκος, Πασαλής Πέτρος και Τσαλκιτζής Πολυχρόνης που εξήραν την προσωπικότητα του Μίμη Δομάζου και τη μεγάλη προσφορά του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο χαρακτηρίζοντάς τον ως «φαινόμενο». 

Την εκδήλωση χαιρέτησαν και ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας πανοσιολογιότατος κος Χαραλαμπίδης Ελευθέριος καθώς και ο Πρόεδρος ΕΠΣ Πέλλας κος Αντωνίου Αστέριος .
Ο συντονισμός της εκδήλωσης και η παρουσίαση του λευκώματος έγινε από τον δημοσιογράφο Μπλιάπκα Κώστα και τον Στάθη Καστερίδη εκπρόσωπο του Συλλόγου
Φίλων Παναθηναïκού Γιαννιτσών. 

Ο κος Καστερίδης απένειμε στον Μίμη Δομάζο τιμητικά την προτομή του μεγαλύτερου
Στρατηλάτη των αιώνων Μέγα Αλεξάνδρου δηλώνοντας ότι : «αν ο Μίμης Δομάζος ήταν στρατηγός του Μ.αλεξάνδρου θα διέδιδε το ποδόσφαιρο μέχρι και τις Ινδίες». 

Ο κος Δομάζος , με τη σειρά του έδωσε τιμητική πλακέτα στον κο Καστερίδη και μία μπάλα υπογεγραμμένη από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Παναθηναïκού.
Ακολούθησαν ερωτήσεις από το κοινό στις οποίες ο κος Δομάζος απάντησε με ειλικρίνεια και
ευθύτητα, στοιχεία που χαρακτηρίζουν την προσωπικότητά του, φωτογραφίες με τον κόσμο και διάθεση του λευκώματός του. 

Η εκδήλωση έκλεισε σε ευχάριστο κλίμα , με δείπνο που παρατέθηκε και στο οποίο ακούστηκαν πολλές ιστορίες σχετικές με την πορεία του Μίμη Δομάζου καθώς και ευχές για ένα καλύτερο μέλλον του Ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Ευχόμαστε στο μέλλον και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *