Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Εργασίες καθαρισμού επαρχιακών οδών Δήμου Αλμωπίας

Εργασίες καθαρισμού επαρχιακών οδών της Δ.Ε. Εξαπλατάνου πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες. Συγκεκριμένα, τα μηχανήματα του Δήμου Αλμωπίας καθάρισαν κλαδιά και χόρτα στην Ε.Ο. Εξαπλατάνου – Ριζοχωρίου – Φιλώτειας, με τα αποτελέσματα να είναι ιδιαίτερα εμφανή. 
 
Οι εργασίες πραγματοποιούνται με στόχο να γίνουν πιο ασφαλείς οι δρόμοι και να υπάρχει επαρκής ορατότητα για τους οδηγούς. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση: «Ο νέος Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Στέφανος Αβραμίκας ξεκίνησε το έργο του με μία πολύ σημαντική παρέμβαση. Ο καθαρισμός των δρόμων από κλαδιά και χόρτα είναι πολύ σημαντικός, καθώς στοχεύει στην οδική ασφάλεια. Οι συγκεκριμένες εργασίες θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη έκταση του Δήμου Αλμωπίας. Τέτοιες παρεμβάσεις βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *