Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016

Φιλικό παιχνίδι Φ.Ο.Αριδαίας - ΓΑΣ Έδεσσας στην Αριδαία

Σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (6/11) στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας, οι ομάδες παίδων του Φ.Ο.Αριδαίας και του ΓΑΣ Έδεσσας έδειξαν έτοιμες για το πρωτάθλημα που ξεκινά στα τέλη του Νοέμβρη.

Ο αγώνας είχε πολύ ενδιαφέρον καθ' όλη τη διάρκειά του και οι παίκτες έβγαλαν αρκετό πάθος, δείγμα της σοβαρότητας που δείχνουν και οι δύο σύλλογοι στο συγκεκριμένο τμήμα.

Οι προπονητές των ομάδων, Γιώργος Χασάπης του Φ.Ο.Αριδαίας και Γιώργος Τσολάκης του ΓΑΣ Έδεσσας, είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν πολλούς παίκτες και να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα, καθώς το παιχνίδι διήρκησε πέντε δεκάλεπτα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *