Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

Δήμος Αλμωπίας: Κατασκευή τσιμενταύλακα όμβριων υδάτων στους Τσάκωνες

Στην κατασκευή τσιμενταύλακα όμβριων υδάτων στους Τσάκωνες προχώρησε ο Δήμος Αλμωπίας. Στόχος του έργου είναι να λυθεί ένα μακροχρόνιο πρόβλημα του χωριού που σχετίζεται με τα όμβρια και όχι μόνο, καθώς στην συγκεκριμένη περιοχή αναβλύζουν νερά και δημιουργείται σοβαρό ζήτημα. Το κόστος της παρέμβασης ανέρχεται σε 12.000 ευρώ και εντάσσεται στο Τεχνικό Πρόγραμμα 2015. 
 
«Το συγκεκριμένο έργο εντάσσεται στα πλαίσια της βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών, η οποία αποτελεί πρωταρχικό στόχο για τη σημερινή Δημοτική Αρχή», δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *