Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Προσωρινή μετακίνηση της λαϊκής αγοράς Αριδαίας

Ο Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει τους δημότες και κατοίκους του, ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας αποφάσισ ε την προσωρινή μετακίνηση της λαϊκής αγοράς Αριδαίας σε νέα σημεία και συγκεκριμένα:


1) Επί της Αθανασίου Διάκου από το ύψος της οδού Σκρα έως τον κόμβο
2) Επί της Εμμανουήλ Παππά από την οδό Αθανασίου Διάκου έως την οδό Μ. Αλεξάνδρου 

Η μεταφορά κρίνεται επιβεβλημένη, λόγω της εκτέλεσης εργασιών στον χώρο που αναπτύσσεται σήμερα η λαϊκή αγορά Αριδαίας, για το έργο «Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου ακαθάρτων οικισμού Αριδαίας». Η μετακίνηση στον συγκεκριμένο χώρο, θα ισχύσει από την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016 μέχρι την ολοκλήρωση των ανωτέρω εργασιών. 

Για τα απαιτούμενα μέτρα και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ο Δήμος Αλμωπίας έχει ενημερώσει το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας. 

Θερμή παράκληση προς τους δημότες και κατοίκους είναι, την ημέρα Πέμπτη να μην σταθμεύουν στις συγκεκριμένες οδούς τα αυτοκίνητά τους, από τις 4.00 π.μ. έως το πέρας της διενέργειας της λαϊκής αγοράς και της καθαριότητας του χώρου, ήτοι το αργότερο έως τις 17.30 μ.μ. 

Επίσης οι κάτοικοι των παραπάνω οδών που είναι ιδιοκτήτες οχημάτων, καλούνται να μεριμνούν ώστε να μην σταθμεύουν τα οχήματά τους στους χώρους που ορίζεται η λειτουργία της λαϊκής αγοράς τις ανωτέρω ώρες. Τα δε καταστήματα να μεριμνήσουν για τον έγκαιρο ανεφοδιασμό τους.

1 σχόλια:

  1. Nα φύγει και να μην ξαναγυρίσει ποτέ.Ελεος με αυτό το αίσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *