Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

Ο Ευάγγελος Τσαβδάρης παρουσιάζει στο κοινό της Αλμωπίας την ποιητική του συλλογή με τίτλο ''Με πλοίο δίχως πόδια, ψυχή χωρίς κατάρτια''

Έφτασε επιτέλους η στιγμή που ο εξαιρετικός συντοπίτης μας ποιητής Ευάγγελος Τσαβδάρης θα παρουσιάσει την πρώτη ποιητική του συλλογή με τίτλο ''Με πλοίο δίχως πόδια, ψυχή χωρίς κατάρτια'' στο κοινό της Αλμωπίας.


 ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟ ialmopia.gr


Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στις 6:30 μ.μ., στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας, ο Ευαγγέλος Τσαβδάρης, πλαισιωμένος από εξαίρετους φίλους της ποίησης, θα μεταφέρει σε όλους εμάς τη μαγεία του ποιητικού λόγου, που τόσο μαεστρικά χειρίζεται.


Τα ποιήματα θα προλογίσουν ο Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Κωνσταντίνος Φωτιάδης και η Μουσικολόγος - Μουσικοπαιδαγωγός και Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για τη Μουσική Εκπαίδευση Σοφία Αγγελίδου.


Στις απαγγελίες θα μας συντροφεύσουν οι: Φρόνη Ελπασίδου, Χριστίνα Πουλτσάκη, Δέσποινα Τσουλφαΐδου και Κώστας Φιλίππου

Τη μουσική επένδυση των απαγγελιών θα επιμεληθούν οι Σωκράτης Βότσκος και Γιώργος Βάτσης.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα των Εκδόσεων Ινφογνώμων.


Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα της εκδήλωσηςΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟ ialmopia.gr

ΧΟΡΗΓΟΣ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΜΕΛΙΡΡΥΤΟΝialmopia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *