Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

Συνάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας

Τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο επισκέφθηκε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας.

Αρχικά, ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και δεσμεύτηκε να συνεχιστεί η εποικοδομητική συνεργασία με στόχο να επιλύονται όλα τα ζητήματα που προκύπτουν στη σχολική κοινότητα.

Στη συνέχεια, έγινε αναφορά στην αυλή του σχολείου και ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Συλλόγου ότι η διαδικασία ανταλλαγής των οικοπέδων έχει καθυστερήσει λόγω του γεγονότος ότι ο Δήμος Αλμωπίας δεν διαθέτει αυτή τη στιγμή τοπογράφο, καθώς ο μοναδικός υπάλληλος βρίσκεται εδώ και μήνες σε άδεια άνευ αποδοχών. Ωστόσο, έχει περιφραχθεί ήδη το τμήμα που ανήκει στην περιουσία του Δήμου και αναμένεται να αξιοποιηθεί σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Το παρόν στη συνάντηση έδωσε και ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστος Γεωργίου, ο οποίος ευχαρίστησε τον Σύλλογο για τη συνεργασία και υπογράμμισε ότι μέσα απ’ αυτή μπορούν να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα όπως γίνεται και μέχρι σήμερα.

Στο τέλος της συνάντησης, η Πρόεδρος κ. Ιορδάνα Ιωσηφίδου χάρισε εκ μέρους του Συλλόγου αναμνηστικά ημερολόγια στον κ. Μπίνο και τον κ. Γεωργίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *