Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

IALMOPIA LIVE: Στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Ευάγγελου Τσαβδάρη ''Με πλοίο δίχως πόδια, ψυχή χωρίς κατάρτια'' [ΒΙΝΤΕΟ]

IALMOPIA LIVE: Στην μαγευτική παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Ευάγγελου Τσαβδάρη ''Με πλοίο δίχως πόδια, ψυχή χωρίς κατάρτια''



Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου το απόγευμα στις 6:30 μ.μ., στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας, ο Ευαγγέλος Τσαβδάρης, πλαισιωμένος από εξαίρετους φίλους της ποίησης, μας μετέφερε τη μαγεία του ποιητικού του λόγου, που τόσο μαεστρικά χειρίζεται.


Τα ποιήματα προλόγισαν ο Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Κωνσταντίνος Φωτιάδης και η Μουσικολόγος - Μουσικοπαιδαγωγός και Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για τη Μουσική Εκπαίδευση Σοφία Αγγελίδου.

Στις απαγγελίες μας συντρόφευσαν οι: Φρόνη Ελπασίδου, Χριστίνα Πουλτσάκη, Δέσποινα Τσουλφαΐδου και Κώστας Φιλίππου, ενώ τη μουσική επένδυση των απαγγελιών επιμελήθηκαν οι Σωκράτης Βότσκος και Γιώργος Βάτσης.

Στην παρουσίαση και ρόλο συντονιστή ο καταξιωμένος δημοσιογράφος της Pella TV Χρήστος Δημητριάδης.



Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των Εκδόσεων Ινφογνώμων.



ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟ ialmopia.gr



Δείτε το βίντεο της παρουσίασης μέσα από την κάμερα του ialmopia:








Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:




















*Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες τον Δημήτρη Σαλαμάνη και τα Προμαχιώτικα Νέα



ialmopia.gr





1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *