Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας στο δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο Όρμας

Το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Όρμας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστο Γεωργίου. Εκεί τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του χωριού κ. Χρήστος Μήνου. 

 Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρόσκλησης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, με σκοπό να συζητηθούν διάφορα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του σχολείου. Οι γονείς ευχαρίστησαν αρχικά τον Δήμαρχο που αποδέχτηκε την πρόσκλησή τους και αναφέρθηκαν σε μια σειρά παρεμβάσεων που θα συμβάλουν περαιτέρω στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου. Το Νηπιαγωγείο στεγάζεται σε έναν φιλικό και καλαίσθητο χώρο, ωστόσο όπως επισημάνθηκε υπάρχει πρόβλημα με την υγρασία. 

 Με στόχο την επίλυση αυτού του προβλήματος, θα υπάρξει μέριμνα το αμέσως επόμενο διάστημα ώστε να γίνουν οι απαραίτητες επισκευές στη στέγη. Το Δημοτικό Σχολείο δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα λειτουργικά προβλήματα, ωστόσο οι γονείς επισήμαναν ότι καλό θα είναι να πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις ελαιοχρωματισμού και επισκευής της περίφραξης. Επίσης, υπήρξε δέσμευση από τον κ. Γεωργίου ότι τις επόμενες μέρες θα επισκεφθεί μαζί με εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων τον Διευθυντή του σχολείου, ώστε να διευθετηθούν κάποια θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία και συνεργασία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *