Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Μονιμοποιήθηκαν και ορκίστηκαν ενώπιον του Δημάρχου 6 εργαζόμενοι του Δήμου Αλμωπίας

Μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των υπαλλήλων του Δήμου Αλμωπίας που μονιμοποιήθηκαν, παρουσία του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος, μετά από πολλά χρόνια αβεβαιότητας, οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι εξασφάλισαν τις θέσεις εργασίας τους και με αυτόν τον τρόπο θα συνεχίσουν να συνδράμουν το έργο του εργοταξίου του Δήμου. Παράλληλα, τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία.

Οι εργαζόμενοι ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τη μέχρι τώρα συνεργασία και δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται με τον ίδιο ζήλο. Και από τις δύο πλευρές, τονίστηκε ότι η άψογη συνεργασία θα συνεχιστεί, με κοινό στόχο τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τον τόπο μας.


2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *